MoreApp biedt de mogelijkheid voor het gebruik van algemene afbeeldingen van het product zonder branding waarbij de applicatie wordt getoond.

Je kunt alle afbeeldingen vinden in deze downloadbare folder. Houd asjeblieft deze richtlijnen in gedachten:

• Voeg niet je eigen branding toe aan de afbeeldingen.

• Verander of vervorm de afbeeldingen niet.

• Download de afbeelding in verschillende vertalingen.

Voor vragen over de press kit, neem contact met ons op via design@moreapp.com. We staan voor je klaar om te helpen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de rode Abonneren knop!

Deze afbeeldingen mogen gebruikt worden op je website of andere kanalen naar wens.