MoreApp geeft de mogelijkheid om je formulier op te slaan als concept, in de App of Web App, zodat je er op een later moment verder mee kunt.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Opslaan formulier

Nadat je een formulier (deels) hebt ingevuld kun je het formulier opslaan als concept.

Klik linksbovenin op Opslaan & Sluiten. Je krijgt nu twee opties.

Je kunt jouw formulieren ook als concept opslaan door op Opties rechtsbovenin te klikken.

Er komen drie opties in beeld:

• Verstuur formulier: om het ingevulde formulier te versturen wanneer deze klaar is.
  • Opslaan & Sluiten: om het (deels) ingevulde formulier als Concept op te slaan.
  • Verwijder: om het (deel) ingevulde formulier te verwijderen.

2. Verder gaan met het formulier

Nadat je op Opslaan & Sluiten hebt geklikt, komt het formulier te staan bij Concepten. Zodra je op het formulier klikt, kun je weer verder met het invullen van het formulier. Om een duidelijk beeld te krijgen welke formulieren er nou precies tussen de concepten staan kun je een omschrijving toevoegen aan de formulieren, zoals de datum. Dit wordt verder uitgelegd in deze Help Center post.

Let op: Wanneer je een taak als concept opslaat, is deze terug te vinden onder de Taken tab in plaats van de Concepten tab.