Op 9 februari 2024 stoppen we met de ondersteuning voor Android 7 en lager. Lees meer over de details in deze post.

Waarom?

We gebruiken SSL-certificaten om een beveiligde verbinding met onze servers tot stand te brengen. Net als veel andere bedrijven vertrouwen we op Let's Encrypt om deze certificaten te ondertekenen. Let's Encrypt zal de ondersteuning voor Android 7 en lager stopzetten, wat betekent dat we geen beveiligde verbinding meer kunnen tot stand brengen.

Als je geïnteresseerd bent in de technische details, bekijk dan deze blogpost van Let's Encrypt.

Wat moet je doen?

Als Account Beheerder dien je te verifiëren welke van je gebruikers Android 7 gebruiken. Controleer als Account Beheerder de versie van jouw Android gebruikers.

Hoe kun je de Android-versie controleren?

1. Open de instellingen van de telefoon.
  2. Klik onderaan op "Over de telefoon".
  3. Hier zie je de Android-versie.

Als de gebruiker Android 7 gebruikt, neem dan één van de volgende acties:

#1 Upgrade naar Android 8

Als het mogelijk is, kun je het apparaat upgraden naar Android 8. Wees je ervan bewust dat Android 8 in 2017 is uitgebracht en sinds oktober 2021 geen beveiligingsupdates meer ontvangt. Daarom raden we aan om te upgraden naar een nieuw(er) apparaat.

#2 Stap over naar een nieuw(er) apparaat

Stap over op een nieuw(er) toestel, de nieuwste Android-versie is al versie 13. Je zult dan in de toekomst geen problemen hebben met de laatste update.

#3 Installeer Firefox op het apparaat en gebruik de Web App

Zelfs als de App niet langer werkt op Android 7, kun je gebruik maken van de Web App door Firefox Mobile te downloaden.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via support@moreapp.com.