Beheer de integraties met verschillende Google Sheets en OneDrive accounts met Service Accounts.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Instellingen

Klik eerst links onderin op de naam van je account. Vervolgens klik je op Instellingen.

2. Service Accounts

Klik op Service Accounts. Als je nog geen account hebt gekoppeld, ziet je scherm er als volgt uit:

3. Configureer Service Accounts

Kies eerst voor Google Sheets of OneDrive. Klik vervolgens je Add Service Account.

Selecteer het juiste e-mailadres.

Geef MoreApp toestemming tot je Google Account.

Geef MoreApp toegang tot je OneDrive account.

4. Geef de accounts een naam

Automatisch wordt het account toegevoegd aan de lijst met Service Accounts. Het is mogelijk om een Service Account te hernoemen. Klik hiervoor op de naam.

5. Integratie configuratie

Bij het toevoegen van een integratie aan je formulier, kun je nu één van de toegevoegde Service Accounts selecteren.

Wil je meer weten over het configureren van integraties? Klik op onderstaande links om de stappen te volgen!

Google sheets integratie

OneDrive integratie

6. Voeg Service Accounts toe via Integraties tab

Het is ook mogelijk een nieuw Service Account toe te voegen door op Connect te klikken.

7. Service Accounts Verwijderen of Opnieuw Verbinden

Het is mogelijk om jouw service accounts te verwijderen of opnieuw te verbinden.

Om verbinding te maken met een ander account, klik je op Reconnect. Er verschijnt een nieuw pop-upvenster waarin je een nieuw of bestaand account kunt kiezen waarmee je het Platform wilt verbinden.

Om een service account te verwijderen, klik je op Delete. Er verschijnt een nieuw pop-upvenster waarin je op Verwijder moet klikken om het verwijderen te bevestigen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik Abonneren!