Mijn proefperiode is afgelopen

Wanneer je inlogt op het MoreApp Platform verschijnt er een banner. Klik op knop Kies een Abonnement om een abonnement te activeren.

Ik maak gebruik van de proefperiode en weet al van welk abonnement ik gebruik wil maken

Wanneer je al weet van welk abonnement je gebruik wil maken na de proefperiode, navigeer dan naar de Betalingen pagina. Vul hier jouw Betaalinformatie in en kies een betaalmethode.

Wanneer jouw proefperiode afloopt wordt jouw account automatisch omgezet naar het betaalde abonnement.

Ik maak gebruik van de proefperiode en wil een abonnement activeren

Heb jij MoreApp tijdens de proefperiode genoeg getest en wil je aan de slag met onze tool?

Selecteer eenvoudig het abonnement dat je wilt gebruiken en begin direct.

Ik wil mijn huidige abonnement wijzigen

Wil je een ander abonnement selecteren? Navigeer naar de Betalingen pagina en klik rechts boven op Verander Abonnement.

Selecteer jouw abonnement.

Vul je Betaalinformatie in.

Let op: Alleen bij een jaarabonnement heb je de mogelijkheid om handmatig te kunnen betalen.

Kies een Betaalmethode.

Bevestig jouw abonnement.

Gefeliciteerd! Je kunt nu gebruik maken van de functionaliteit van jouw abonnement. Vergeet niet dat je altijd kunt upgraden.