Is de volgende registratie vergelijkbaar met de vorige en wil je de ingevoerde gegevens opnieuw gebruiken? Wil je een verzonden registratie wijzigen? We leggen je uit hoe je verzonden registraties kunt dupliceren in de App.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Open de App

Allereerst, open de Digitale Formulieren App en klik op de Verzonden tab.

In de Verzonden tab zie je alle registraties die je hebt verstuurd.

2. Dupliceer een Registratie

Open de registratie die je wil dupliceren en klik je vervolgens op Opties in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik daarna op Kopieer.

Let op! Handtekeningen worden niet gedupliceerd.

Maak de nodige wijzigingen en klik op Verstuur formulier om een nieuwe registratie te verzenden.

Een andere manier om registraties te dupliceren is via de zoekfunctie in de app.

Let op: Bij het dupliceren van de verzonden registraties met File- Pin- en Drawing-widgets zullen de orginele bestanden niet meekomen.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt nu succesvol een verzonden registratie gedupliceerd en opnieuw gebruikt!