MoreApp kun je offline gebruiken.

Als je de app opent zonder internetverbinding, schakelt het systeem automatisch over naar de offline-modus. In deze modus kun je nog steeds je formulieren invullen. Zelfs zonder internet blijf je toegang hebben tot je databronnen!

Wanneer je offline werkt, worden alle verzonden registraties in de wachtrij van het 'Verzonden'-tabblad bewaard totdat je apparaat opnieuw verbinding maakt met het internet.

Als je registratie bestanden bevat, moeten deze eerst worden verwerkt. Als om welke reden dan ook een bestand niet kan worden geüpload wanneer je weer verbinding hebt met het internet, wordt je registratie automatisch verplaatst naar het tabblad Concepten.

Om je registratie opnieuw te verzenden, open je deze vanuit het tabblad Concepten en zorg je ervoor dat je het juiste bestand uploadt voordat je het opnieuw verzendt.

Als er meerdere registraties in de wachtrij staan, zie je een badge met het aantal registraties dat in de wachtrij staat.