Als je toegang hebt tot meer dan één account met dezelfde gebruiker, kan je eenvoudig wisselen tussen Workspaces. Zo heb je een duidelijk overzicht van al jouw formulieren.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Wanneer jouw gebruikersnaam aan meerdere accounts is toegevoegd, kun je verschillende Workspaces in de App zien. In één overzicht schakel je tussen verschillende bedrijven en heb je toegang tot de juiste formulieren.

In elke Workspace heb je toegang tot je formulieren, concepten en taken.

Nadat je bent uitgelogd in de App, ga je naar het dropdown menu bovenaan het scherm. Wanneer je op de pijl klikt, verschijnen al jouw beschikbare workspaces. Selecteer de juiste workspace waarin je wilt werken en wissel direct van Workspace.