Wanneer je gebruik maakt van de API voor integraties heb je de form ID nodig om de configuratie succesvol te laten verlopen. We leggen uit waar je de form ID kunt vinden.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Log in op het MoreApp Platform en navigeer naar het formulier waar je de ID van nodig hebt. Klik vervolgens op Bewerk. De form ID kun je vinden in de URL zoals hieronder staat weergegeven.