Op een snelle en gemakkelijke manier een korting berekenen? Gebruik hiervoor de Calculation-widget in je formulier!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Voeg Number-widget toe

Selecteer het formulier dat je wil gebruiken en klik op Bewerk. In dit voorbeeld maken we gebruik van een Bestel Formulier. Voeg een Number-widget toe aan je formulier. Geef de widget een naam bij Label. Bijvoorbeeld: 'Prijs MoreApp Trui'.

2. Voeg een tweede Number-widget toe

Voeg een tweede Number-widget toe en geef deze de naam 'Korting' bij de Label. Voeg de hoeveelheid korting toe bij Standaardwaarde.

Let op: De hoeveelheid korting geef je aan als decimaal en niet als percentage! Voorbeeld: Een korting van 25% is 0,75.

3. Voeg een Calculation-widget toe

Voeg een Calculation-widget toe. Klik hiervoor de Pro widgets tab.

Geef deze de naam ‘Totaal' bij de Label. Als Bewerking kun je Vermigvuldigen ( * ) kiezen. Bij Berekening voorwaarden selecteer je: ‘Prijs MoreApp Trui’ en 'Korting’. Vink De berekende waarde is een prijs aan en selecteer bij Valuta de gewenste valuta. Klik tenslotte op Opslaan & Publiceren

4. Hoe ziet het er uit?

Het invullen van het formulier ziet er als volgt uit: