Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Selecteer een abonnement en betaalmethode en zet je gratis proefperiode om in een betaald abonnement. Hier lees je hoe je dit kunt doen.

De facturen worden gegenereerd op de ingangsdatum van je abonnement.

MaandabonnementAlle facturen zijn door de Account Beheerder terug te vinden in de Betalingen tab van het Platform. Maandfacturen worden niet per e-mail verzonden.

Jaarabonnement: Alle facturen zijn door de Account Beheerder terug te vinden in de Betalingen tab van het Platform. Wanneer je voor handmatige overboeking hebt gekozen, worden de facturen ook naar het factuur e-mailadres gestuurd.

Let op: Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een jaarabonnement.