Activeer de Delete-integratie om automatisch data van het MoreApp Platform te verwijderen.


Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.
Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.


1. Voeg de integratie toe

Ga naar het MoreApp Platform en selecteer een formulier. Klik op Bewerk en ga naar de Integraties tab.


Klik daarna op Voeg Integratie toe. Selecteer vervolgens de Integratie en klik op Voeg toe.


2. Configureer de Delete-integratie

Na het toevoegen is er de mogelijkheid om de Vertraging (in dagen) in te vullen. Vul hierin na hoeveel dagen je de registraties wil verwijderen. Vergeet ten slotte niet te klikken op Valideren en vervolgens op Opslaan & Publiceren.


Let op: bij het wijzigen van het aantal dagen zal de configuratie van toepassing zijn op de nieuwe registraties die na deze wijziging zijn gedaan. Eerdere registraties worden verwijderd volgens de oude configuratie. Door een eerdere registratie opnieuw te verzenden, wordt de nieuwe configuratie toegepast.



3. Test de Delete integratie

Wanneer je klaar bent met de configuratie van de integratie is het tijd om deze te testen!


Open het bijbehorende formulier in de app en vul het in. Nadat je het formulier hebt ingevuld klik je op Verzend. De registratie wordt automatisch verwijderd van het MoreApp Platform na het aantal dagen dat je hebt toegevoegd. 


Let op: Nadat de registratie is verwijderd, kan deze niet worden hersteld. Wees dus voorzichtig bij het gebruik van deze integratie en zorg ervoor dat je de gegevens ergens anders opslaat.


Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!