In het Platform kun je de Registratie Details bekijken van bijvoorbeeld jouw declaratie formulier. Lees hier alles over de informatie die je kunt vinden in de Registratie Details.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. E-mails met PDF
Ontvangers: De ontvangers van de e-mail.
PDF: Het PDF-bestanden dat je kunt downloaden.

2. Info

Datum: De datum waarop de registratie door MoreApp is ontvangen.
Gebruiker: De gebruiker die het formulier heeft ingevuld. Hier staat anonymous als er een direct URL is gebruikt.

3. Data
Onder het kopje Data staan de gegevens die ingevuld zijn in het formulier.

4. Meta
Locatie: Waar het formulier is verstuurd.
Datum van opslaan: Datum en tijd wanneer de registratie op het toestel is verstuurt.
Apparaat: Het apparaat waarmee het formulier is verstuurd.
Netwerk: Het mobiele netwerk waar het apparaat gebruik van maakt.
ID: De unieke code van de registratie.
Serienummer: Hier kun je zien hoeveel van deze formulieren er zijn verstuurd. Lees hoe je het serienummer toevoegt aan de PDF.

5. Verwijderen en opnieuw versturen
Verwijder registratie: Met deze knop kun je de registratie verwijderen.
Verstuur registratie opnieuw: Met deze knop kun je de registratie opnieuw versturen.