Maak eenvoudig een offerte door de gevraagde items te selecteren. Volg de stappen in deze Help Center post.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Maak een formulier

Ga naar de Formulieren pagina in het MoreApp Platform. Klik op + Nieuw formulier. Selecteer ons Offerte sjabloon of begin met een leeg formulier om de gewenste widgets in je formulier te slepen.

2. Radio-widgets

Voeg een Radio-widget toe aan je formulier. Voeg het product toe als Label en voeg de verschillende opties toe als Opties.

Selecteer de Uitgebreide functie. Voeg de prijs van het product toe bij Waarde en voeg de naam van het product toe bij Waarde in PDF

Herhaal bovenstaande stappen voor andere producten.

3. Calculation-widget

Voeg een Calculation-widget toe aan het einde van je formulier. Je vindt deze Pro-widget onder de Pro tab. Geef de widget een naam bij Label en selecteer ( + ) als Bewerkingen. Selecteer de Radio-widgets bij de Berekening voorwaarden. Vink het vakje De berekende waarde is een prijs aan en selecteer de juiste Valuta.

Wanneer je klaar bent klik je op Opslaan en Opslaan & Publiseren

4. Test je formulier

Test je formulier door het in te vullen. Je zal zien dat de prijs meteen wordt berekend!

5. Check de PDF

Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je de PDF in je inbox. De PDF ziet er als volgt uit: