Op zoek naar specifieke data? Met behulp van deze Help Center Post leer je hoe je kunt zoeken in de Registraties tab.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Ga naar de Registraties tab

Open het Platform en open bijvoorbeeld een declaratie formulier. Klik op de Registraties tab.

2. Selecteer Kolommen

Klik rechts bovenin op Selecteer Kolommen. Hier kun je de kolommen selecteren waarop je wil zoeken. Klik op Klaar.

3. Doorzoek Kolommen

Klik op Zoek en geef de zoekopdracht in. Zoek bijvoorbeeld zoeken op Gebruiker, Datum of Serienummer.

Je kunt niet zoeken op de data ingegeven in deze widgets: Subform-, Photo-, Pin-, RDW-, Search-, Signature-, Subform-, Catalogue-, Drawing- en Postcode NL-widget.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de rode Abonneren knop!