Leer hoe je een bezoekverslag maakt.

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Ga naar de Formulieren tab

Klik in het Platform op + Nieuw Formulier. Selecteer ons Bezoekverslag sjabloon of begin met een Blanco formulier. Klik vervolgens op Maak en sleep de widgets in je Bezoekverslag.

2. Kies de widgets

Begin met het kiezen van de Search-widget om zo klantgegevens te vinden.

Selecteer daarna de Date-widget.

3. Gebruik de Lookup-widget

Voeg de Lookup-widget toe om de reden van het bezoek te selecteren. In dit voorbeeld kan de bezoeker selecteren of de reden van bezoek Support, Demo of Introductie is. Deze opties kunnen toegevoegd worden onder het kopje Opties.

Gebruik nu de Text area-widget twee keer voor notities en voor actiepunten. Klik tenslotte op Opslaan & Publiceren.

4. Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een bezoekverslag gemaakt. Wil je het rapport van het bezoekverslag, een contract of offerte volledig inrichten in eigen huisstijl? Dat kan met de Word-integratie.