Maak je een formulier met veel dezelfde widgets? Je kunt widgets opslaan als favoriet om ze vaker te gebruiken in je formulier.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Toevoegen aan favorieten

Log in op het Platform en open jouw formulier. Wil je bijvoorbeeld snel een werkbon maken dat bestaat uit Radio-widgets met dezelfde antwoordmogelijkheden Ja, Nee en NVT. Open het Properties scherm van de widget door op het potloodje te klikken. Klik vervolgens links onderin op Voeg toe aan favorieten en geef je favoriete widget een naam.

2. Snel formulieren maken

Je vindt de zojuist opgeslagen widget onder het tabje Favorieten. Voeg de favoriete widget toe aan je formulier. Nu hoef je alleen het Label een andere naam te geven en eventueel Verplicht aan te vinken.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt met succes een widget toegevoegd aan jouw Favorieten en kan je snel nieuwe formulieren opstellen!