MoreApp werkt op Android en iOS apparaten. MoreApp is ook via je browser te gebruiken.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Telefoon of Tablet

Je kunt inloggen op de App of Webclient.

• Voor iOS heb je minimaal versie 11.0 nodig

• Voor Android heb je minimaal versie 8.0 nodig. Dit is de laatste versie die nog (beveiligings)updates ontvangt van Google. Je kunt MoreApp installeren vanaf Android versie 6.0, maar we kunnen niet garanderen dat alles naar verwachting werkt.

De App ondersteunt geen Android Go Edition, Honeywell, Windows en Huawei apparaten. Voor deze apparaten raden wij het gebruik van de Webclient aan. Dit is de desktop versie van de App.

De App werkt ook offline, maar de Webclient alleen met een internet verbinding.

Laptop/desktop

Je kunt inloggen op het Platform of met de Webclient. MoreApp ondersteunt de laatste stabiele versie van Chrome, Firefox, Safari en Edge.

MoreApp kan gebruikt worden met IE 11. Wij kunnen geen garanties geven dat alle features naar behoren werken.