Heb je een e-mail ontvangen over een mislukte integratie? In deze Help Center post leggen we uit waarom je deze e-mail hebt ontvangen en wat je kunt doen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Wij maken jouw MoreApp ervaring graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een geautomatiseerde e-mail ingesteld waarin we jou informeren wanneer een probleem zich voordoet met een integratie van een van jouw formulieren.

Let op: Je ontvangt maximaal één e-mail per dag en per formulier.

De Formulier Beheerders ontvangen de e-mail wanneer er een integratie is mislukt.

Je kunt direct actie ondernemen door op de Bekijk registratie knop te klikken, waardoor je direct naar het betreffende formulier in het Platform navigeert.

Let op: Je ontvangt deze geautomatiseerde e-mails als je:

• Aan een groep bent toegevoegd met de rechten om een formulier aan te passen.

• Toestemming hebt om formulieren te beheren.

• De Toestemmingen hebt: Alle Formulieren en Mappen Beheren.

De rechten die je hebt op account niveau, overschrijden de rechten die je hebt op Formulier- en Map niveau.

Wanneer je bijvoorbeeld niet de Formulier Beheerder op Formulierniveau bent, maar wel de toestemming Alle Formulieren en Mappen Beheren op account niveau hebt (Administrator rol), ontvang je ook deze e-mails.

Zie hieronder een voorbeeld van hoe de e-mail eruit ziet: