Wil je een afleverbon creëren vanuit een MoreApp formulier? Volg de stappen!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.
Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Ga naar je Formulier

Ga naar het MoreApp Platform en navigeer naar jouw formulier. Klik op Bewerk en ga naar de Integraties tab. Klik op Voeg Integratie toe

2. Voeg de Integratie Toe

Selecteer de integratie Factura Directa en klik op Voeg toe.

Vul de volgende velden in:

Veld

Uitleg

Account name

Accountnaam van Factura Directa. Het is het nummer in de URL van facturadirecta.com

API Token

Te vinden op de Factura Directa website onder Configuraties → API and external applications.

Client value field

Selecteer het veld voor de klant.

Column in the data source for Client:

Vul de kolom in waar de NIF te vinden is om de klant op te zoeken in Factura Directa.

Materials value field

Selecteer het veld voor Materialen.

Field in the subform for ProductCode

Voer de kolom in waar de ProductCode kan worden gevonden.

Field in the subform for Description

Voer de kolom in waar de beschrijving te vinden is.

Field in the subform for Unit Price

Voer de kolom in waar de prijs per eenheid te vinden is.

Field in the subform for Quantity:

Voer de kolom in waar de hoeveelheid kan worden gevonden.

Notes value field

Selecteer de veldnotities.

Tax value field

Selecteer het veld voor de BTW waarde.

Order number label customAttribute in FacturaDirecta

Voer het label in voor custom Attribute in FacturaDirecta.

Order number value field:

Selecteer het veld voor het bestelnummer.

Reference label customAttribute in FacturaDirecta

Voer het referentie label in voor custom Attribute in Factura Directa.

Reference value field

Selecteer het veld voor Referentie.

Title label customAttribute in FacturaDirecta

Voer het label in voor de titel van custom attribute in Factura Directa.

Title value field

Selecteer het veld voor de Titel.

Klik op Valideren om jouw aanpassingen op te slaan. Klik op Opslaan & Publiceren en begin met het maken van aleverbonnen!