In deze Help Center post vind je een overzicht van de mogelijkheden om MoreApp te integreren met jouw tools.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Integraties

Hieronder vind je een lijst met integraties die MoreApp aanbiedt.

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

Integratie

Toelichting

Taak

Hiermee kun je MoreApp een taak laten versturen op basis van inkomende registratie. Bouw een workflow!

Google Sheets

Hiermee kun je jouw gegevens automatisch naar een Google spreadsheet verzenden.

One Drive

Hiermee kun je de PDF die bij het formulier is gevoegd automatisch naar Microsoft OneDrive sturen. De grootte is beperkt tot 4 MB.

Word

Hiermee kun je Microsoft Word gebruiken voor het exporteren van gegevens. Met deze integratie kun je PDF- of Word-bijlagen versturen.

Excel

Hiermee kun je gegevens naar een Excel-bestand exporteren.

Google Sheets Cell Update

Hiermee kun je een specifieke cel in een bestaand blad bijwerken. Met deze integratie kun je een blad in Google Sheets bijwerken dat ook als geïmporteerde databron wordt gebruikt.

FTPS

Hiermee kun je de registratiegegevens op de opgegeven FTPS server opslaan.

MongoDB Insert

Hiermee kun je jouw registratiegegevens invoegen in een Mongo database.

WebDAV

Hiermee kun je de PDF vanuit een e-mail naar een WebDAV server verzenden.

DeleteHiermee kun je automatisch de registraties van een formulier verwijderen.

Let op: Zorg ervoor dat je een integratie gebruikt van MoreApp. Meer informatie vind je door op de integratie te klikken.

Data import

Importeer klant, product of medewerkersgegevens met databronnen!

Excel databron

Hiermee kun je gegevens importeren via een Excel bestand.

URL databron

Hiermee kun je gegevens importeren via een URL.

Google Sheet databron

Hiermee kun je gegevens importeren via een Google spreadsheet.

Zapier

Je kunt er ook voor kiezen om Zapier te gebruiken. Met Zapier kun je acties automatiseren tussen de tools die je dagelijks gebruikt. Je kunt MoreApp koppelen aan tools zoals Google Sheets, Excel of Word om zo data te verzamelen zonder dat je speciale technische kennis of codeervaardigheden nodig hebt. Alles is geautomatiseerd. Wil je meer weten over Zapier? Klik hier!

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

Webhooks

Met Webhooks kun je een persoon een melding sturen dat er een evenement heeft plaatsgevonden. Wil je weten of iemand is begonnen met het invullen van een formulier of dat het formulier is verzonden? Gebruik dan Webhooks! Met Webhooks kun je MoreApp koppelen met andere tools die jij gebruikt. Lees meer in deze Help Center post!

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

API

Gebruik de API om MoreApp te integreren met jouw tools. Wil je jouw gegevens importeren of exporteren naar jouw CRM of een ander systeem? Bekijk onze Developer Docs.

Let op: Elke API die niet is gedocumenteerd in onze API-documentatie kan op elk moment gewijzigd worden.

Make

Maak gebruik van Make om MoreApp met andere tools te koppelen. Met Make automatiseer je workflows door verschillende systemen te integreren. Een voorbeeld hiervan is Google Sheets. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze Webhooks. Wil je hier graag meer over weten? Lees hier meer.

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

Exact Online

Integreer jouw MoreApp formulieren nu ook met Exact Online. Zo kun je de data uit Exact Online eenvoudig koppelen via de databron in jouw MoreApp formulieren. Op deze manier heb je gevalideerde data in jouw formulieren en voorkom je dubbel werk. Voor meer informatie klik je hier.

Power Automate

Als je organisatie Microsoft 365-toepassingen gebruikt, kun je je tools verbinden met MoreApp via Power Automate. Dit kan een goede keuze zijn voor het integreren en automatiseren van processen.

Als je hier meer over wilt lezen, klik dan hier

Deze functie is beschikbaar in de Branch, Tree en Forest abonnementen. Bekijk onze abonnementen.