Is je bedrijfsnaam veranderd en wil je deze aanpassen voor je aankomende facturen? Volg de stappen in deze Help Center post.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Pas de naam van het Account aan

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het tabblad Instellingen. Pas de naam aan in de sectie Bedrijfsnaam. Dit zal de naam wijzigen die is gekoppeld aan je MoreApp account.

2. Wijzig de naam op de Factuur

Open de Betalingen pagina, links onderaan de pagina.

Bewerk je betaalprofiel om je Bedrijfsnaam aan te passen en klik daarna op Opslaan. Zo zorg je ervoor dat nieuwe facturen je nieuwe bedrijfsnaam weergeven.

Let op: Je kunt de bedrijfsnaam van een verzonden factuur niet wijzigen.

3. Wijzig het e-mailadres van de Gebruikers

Hebben je gebruikers ook een nieuw e-mailadres? Geen probleem!

Als de e-mails van de gebruikers ook zijn aangepast, ga dan naar het tabblad Gebruikers en nodig de gebruikers opnieuw uit. Voeg de nieuwe e-mailadressen toe aan het account. Zorg ervoor dat je ze de juiste rechten toekent.

Zodra de nieuwe adressen zijn toegevoegd, kun je de oude verwijderen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste tutorials? Ga naar Youtube en klik op de Abonneer knop