Wil je weten hoe je een eigen sjabloon maakt? Creëer snel en eenvoudig je eigen sjablonen in het MoreApp Platform.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Maak je eigen sjabloon

Er zijn twee manieren om een eigen sjabloon te maken. De eerste manier is om een sjabloon vanaf scratch te maken. Ga naar de Sjablonen pagina en klik op + Nieuw sjabloon. Geef je sjabloon een Naam en klik op Opslaan.

Let op: Zorg dat je toestemming hebt om sjablonen te maken vanuit het Gebruikersbeheer

Er verschijnt een nieuwe sjabloon. Selecteer de Taal van jouw formulier en voeg de juiste Tag toe. Voeg een korte beschrijving van je formulier toe en klik op Bewerk.

2. Personaliseer je sjabloon

Pas je sjabloon naar wens aan. Voeg bijvoorbeeld Widgets en Regels toe en configureer de E-mail. Wanneer je sjabloon klaar is, klik je op Opslaan & Publiceren.

3. Maak een sjabloon van een bestaand formulier

De tweede manier is om van een bestaand formulier een sjabloon te maken. Selecteer jouw bestaande formulier bij de Formulieren pagina. Klik op Opslaan als sjabloon en Bevestigen. Ga naar de Sjablonen pagina. Klik op Bewerk en Opslaan & Publiceren. Je kan de Tags en Taal toevoegen op de Sjablonen pagina.

4. Gebruik je sjabloon bij het maken van een nieuw formulier

Ga naar de Formulieren pagina en klik op + Niew formulier. Vind jouw sjabloom tussen alle sjablonen. Zoek op naam in de Zoekbalk of selecteer de juiste Tags. Je kunt ook scrollen om je sjabloon te vinden.

Let op: Jouw sjablonen zijn alleen zichtbaar in jouw account.

Let op: Een leeg sjabloon zonder widgets is niet zichtbaar tussen de sjablonen.

5. Gefeliciteerd!

Je maakt nu gebruik van sjablonen!