Volg de stappen in deze Help Center post om je formulier te verplaatsen naar een andere map.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Overzicht

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het Overzicht van bijvoorbeeld jouw digitale werkbon. Klik op Verplaats

Een melding verschijnt. Selecteer de map waar je het formulier naartoe wilt verplaatsen.

Klik op Verplaats nadat je de map hebt geselecteerd.

Gefeliciteerd, je hebt nu een formulier verplaatst naar een andere map.