Voeg extra informatie toe aan je formulier met de Help-widget. Lees in deze Help Center post hoe je dit doet.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

2. Voeg de Help-widget toe aan je formulier

Selecteer je formulier en klik op Bewerk. Onder de Widgets tab navigeer je naar Pro. Dubbelklik of sleep de Help-widget in je formulier.

2. Bewerk de Help-widget.

Klik op het potloodje van de Help-widget en bewerk de Properties. Geef de widget een Title en Explanation. Deze tekst is alleen zichtbaar wanneer iemand op de widget klikt.

Klik op Use additional help text om de tekst bij Additional help tekst zichtbaar te maken. Deze tekst is zichtbaar voordat iemand op de widget klikt.

Klik vervolgens op Opslaan.

3. Opslaan & Publiceren

Als je klaar bent met je formulier klik je op Opslaan & Publiceren.

4. Hoe ziet het eruit in de app?

Wanneer iemand op de Help-widget klikt, komt deze pop-up tevoorschijn.