Wil je de header kleur aanpassen van het PDF-bestand? Lees hoe je dit kunt doen met de HTML-widget.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. MoreApp Platform

Ga naar de Formulieren pagina in het MoreApp Platform. Selecteer een formulier en klik op Bewerk.

2. Voeg de HTML-widget toe

Voeg de HTML-widget toe aan je formulier. Klik op het potlood, verwijder de tekst en voeg de code hieronder toe:

<P STYLE="background-color: #COLOR;"><font size="3">TEXT</P>

3. Pas de code aan

Voeg een kleurcode toe op de plek van COLOR en voeg de gewenste tekst toe op de plek van TEXT.

Voorbeeld:
Kleurcode = #ff0000
Tekst = Klant

Hier kun je een overzicht vinden met kleurcodes.

4. Het PDF-bestand