Leer hoe je een formulier opent door het scannen van een QR-code! Je hebt geen MoreApp account nodig om het formulier te openen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Maak een formulier

Log in het MoreApp Platform. Maak vervolgens een nieuw digitaal formulier aan of selecteer een bestaand formulier.

2. Maak een QR-code

Open een QR-code maker. Selecteer URL.
Klik hier voor de website die wij gebruiken.

Kopieer de directe URL van het formulier. Klik op Kopieer in het Overzicht

Plak de URL op de juiste plek en klik op: Maak een QR-code aan

3. Meteen testen!

Download de QR-code. Zodra je de code scant met een camera, opent het webformulier direct.