Je kunt jouw account verwijderen via de Betalingen pagina van het MoreApp Platform.

Let op:

• Alleen de Account Beheerder kan het account verwijderen.

• Het is niet mogelijk om het account te verwijderen wanneer er nog een factuur openstaat.  Wij verzoeken je de factuur eerst te voldoen.

Navigeer naar de Betalingen pagina, klik rechts bovenin op Meer opties en selecteer Verwijder Account.

Je komt terecht op een Feedback pagina waar je één of meerdere redenen kunt selecteren voor het verwijderen van je Account. Klik op Verwijder Account na het selecteren van één of meerdere redenen.

Een pop-up verschijnt waarin je het verwijderen van het Account dient te bevestigen door de Account naam in te voeren.  Klik nogmaals op Verwijder Account.

Het account zal na 30 dagen worden verwijderd. Binnen deze 30 dagen heb je de tijd om jouw data te exporteren naar Excel. Toch gebruik blijven maken van MoreApp? Selecteer eenvoudig weer een abonnement.