Heb je gekozen voor één van de MoreApp abonnementen? Volg deze stappen om uit te vinden waar je de factuur kunt vinden en downloaden.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Log in het Platform

Ga naar het MoreApp Platform en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

2. Ga naar Betalingen

Navigeer naar de Betalingen tab, links in het zwarte menu.

3.  Facturen

Klik bovenin op Facturen om al jouw facturen te bekijken. Je ziet hier het Factuur nummer, de Datum, het Totaal, de PDF en de Status van de factuur.

4. Download de facturen

Klik op Download om een factuur te downloaden.