1. Voeg de IBAN-widget toe

Ga naar heMoreApp Platform en maak een formulier. Klik op Bewerk, ga naar de Pro tab en voeg de IBAN-widget toe.

Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Je kunt de widget verplicht maken door Verplicht aan te vinken.

Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren.

2. Vul een formulier in

Open je formulier in de App of in de Web App.  Vul een geldig IBAN-nummer in. Als het ingevulde IBAN-nummer incorrect is wordt 'Ongeldige IBAN' getoond en kan het formulier niet verstuurd worden.

Klik op Verstuur formulier en je ontvangt een e-mail met PDF