De Stopwatch-widget maakt het mogelijk om in je formulier tijden te registreren. Druk op de knop om de Stopwatch te starten, stoppen en resetten.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Voeg de widget toe

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier Klik op Bewerk en ga naar de Pro tab en voeg de Stopwatch-wdiget toe.

Klik op het potloodje om het label van de Stopwatch-widget te veranderen. Nadat je het label hebt veranderd klik je op Opslaan om de wijziging op te slaan.

Klik daarna op Opslaan & Publiceren om het formulier te publiceren.

2. Gebruik de widget

Open je formulier met de Stopwatch-widget in onze app via Android, iOS of Web. Je kan de Stopwatch starten, door op de Start knop te drukken. Om de tijd te stoppen, klik je op de vierkante knop aan de rechterkant. Je kunt de stopwatch ook resetten door op Wissen te klikken.

Let op: De stopwatch blijft op de achtergrond doortellen wanneer je het formulier sluit en opslaat als concept.

De resultaten in de PDF export zullen als volgt worden weergegeven : 00:06.57

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste tutorials ? Bezoek dan ons YouTube kanaal en klik op Abonneer!